Nyári szünet

Az első napokat csak Bellával a kutyusommal töltöttem.Labdáztunk,kirándultunk stb...Aztán Június 19-én az évzáró után Móninál (barátnőmnél) voltam Szerbiába egy hetet, ahol elmentünk a városba, a közeli lovardába, fagyiztunk és még sok más dologgal ütöttük el az időt.

Dóri Nagy fényképe.

Miután hazajöttem, az unokanővéremmel, Adéllal voltunk egy hetes táborba, ahol elmentünk kalandparkba, lézer harcozni, fagyizni, római strandon voltunk, a Pálvölgyi cseppkő barlangba is elmentünk.


Miután hazajöttem (Július 1) vendégek jöttek hozzánk, újra egy csomó időt Bellával voltam, olvastam, a Gyömrőn lakó nagymamáméknál aludtunk, majd Péteribe mentünk a másik mamámékhoz, ahol ismét Adéllal voltam, és a másik unokanővéremmel, Jázminnal. Medencéztünk,fagyiztunk, hajat fontunk, és ismét, sikeresen kiborítottunk egy pohár kakaót (ez nagyon fontos közérdekű közlemény) Miután hazajöttünk (Július 7) találkoztam Mónival mivel hazajöttek egy hétre kintről. A központba, illetve náluk lógtunk, és csináltunk egy csomó képet.A további napokban az anyukámmal mentünk vásárolgatni,kerti partikat csináltunk,átjöttek a barátaink vagy nagyszüleink, és rengeteget trambulinoztunk. 

Július 10-én reggel 7 kor elindultunk Salgótarjánba, mivel ott voltam egy hetes ott alvós lovastáborban. Rengeteg új barátnőm lett, és a lovaglást is imádtam (mint mindig).

Dóri Nagy fényképe.


Miután haza hozott apa, egy meglepi nyaralásra mentünk (másnap), hisz én semmit sem tudtam róla. Dunaszentmiklósra mentünk. Amikor megérkeztünk nagy meglepetésemre ott voltak az egyik barátunkékis.Ott fürödtünk,fociztunk,kirándulgattunk.

4 napot voltunk ott,azután meglátogattuk apáék egyiptomi barátaikat Csóton, majd haza mentünk.Pár nap múlva ismét Péteribe mentünk nagymamámékhoz,ahol megint találkozhattam az unokanővéreimmel. Mami pedig ismét egy csomó finomságot csinált.( a képen palacsinta, és fánk)

Otthon megint Bellázással töltöttem az időm.(Július 28)

2 nap múlva elmentünk kirándulni Pomázra a Holdfény ároki túrára a családdal. 3 km-t túráztunk, de pont elég volt, mivel csak felfelé ment az út, így mindenki elfáradt. 

Augusztus 3-án elmentem a Minden minden premierjére a moziba.Elolvastam már a könyvet, mikor megláttam az előzetest olyan július közepe felé.A könyv sokkal jobb volt.A film sem volt rossz, de azt hiszem maradok a könyvnél.

Másnap Bella és én a maglódi nyaraló mögötti elég nagy terepen sétáltunk.2 órára sikeredett ez a kis séta,de mindketten nagyon élveztük.Főleg Bella.labdáztunk,futkároztunk,aztán amilyen világosba indultunk olyan sötétbe indultunk haza.
Augusztus 6.

Bellával (mint minden nap) elmentünk sétálni 1-2 órára. Labdáztam vele egy órát amikor elkezdett dörögni, és villámlani.Egyikőnk sem fél,szóval maradtunk még. Nagy nehezen de meglett a most már kedvenc képem a kutyusomról.Nem mondom hogy nem szenvedtünk sokat hogy meglegyen a kép.Dóri Nagy fényképe.


A további napok a szokásosan teltek.Bellát sétáltattam,a családdal voltam, Gyömrőn illetve Péteribe voltunk mamáméknál,és a két unokatesómmal, kirándulgattunk stb...

Augusztus 19.

Ma grilleztünk a kertbe,és a nagymamámékat hívtuk meg.Trambulinoztunk itthon ismét egy csomót,de most vízibombákkal töltöttük meg az egészet. Dobáltuk egymást,és nagyon vizesek lettünk .

Augusztus 21-én ismét egy hetes táborba mentem Adéllal (ez ugyanaz az a tábor volt mint az első,csak más programokkal).Ismét nagyon élveztük.Rengeteg új barátunk lett,és azóta is tartjuk a kapcsolatot.(Ez a hét volt a nyaram egyik legjobb hete)

Miután hazaértem augusztus 25-én tehát pénteken , már konkrétan be is dőltem az ágyba annyira fárasztó volt a hét.Másnap (szombaton) hajnali 3 kor felkeltünk, mivel 4 kor elszerettünk volna indulni Horvátországba.Bellát nem hozhattuk magunkkal,ezért az egyik kutyasétáltatáson megismert barátunkék vállalták érte a felelősséget amíg nem voltunk otthon (nekik egy vajszínű labradoruk van).Sikeresen elindultunk,majd 7 óra kocsikázás után meg is érkeztünk.

Fél 12-kor megérkeztünk,de csak 2 kor foglalhattuk el az apartmanunkat,ezért addig csak sétálgattunk.Útba igazítás után meg is találtuk a szállásunkat.A képen látható a kilátásunk volt.
A további napokba kirándulgattunk vagy a kis ,,öblünkbe" fürödtünk,és az egyik nap vízi vidámparkba is voltunk.Nagyon jó volt.Mindenki élvezte.8 napot voltunk,de sosem unatkoztunk.Voltunk a városba Sibenikben is,ami nagyon szép volt.Visszafelé húzósabb volt az utunk...9 órán át jöttünk.a húgaim aludtak egy csomót,és 2 kis tv volt beszerelve nekik,így ők is bírták :)


Itt pedig pár kép a Horvátországi nyaralásról.
                                         nem esett az eső,de a húgomék élvezték hogy van esernyőnk :D
  


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Történelem